Cacao bio - cacao bio pudră, boabe de cacao întregi și miez de cacao bio
Ingredient nelipsit din bucătărie, cacaua oferă un gust intens, delicios oricărui preparat care o conține, desert sau băutură. Dar nu întotdeauna este și sigură pentru consum.
Varianta "curată", neprocesată a produsului este cacaua bio, pe care o găsești în magazinul nostru în forma ei crudă, fără zahăr adăugat, în boabe întregi, pudră fină și miez. În funcție de nevoile și de gusturile tale, cacaua poate fi adăugată peste ovăz și alte cereale, musli și terci, poate fi ingredient de bază într-o ciocolată caldă preparată în casă, poate fi pusă în shake-uri, smoothie-uri, în băuturi vegetale, în prăjituri, în deserturi. Boabele întregi și miezul de cacao crude pot fi consumate ca snack, între mese. Atenție, însă, la cantitate. Cantitatea zilnică consumată nu trebuie să depășească recomandarea de consum a producătorului.
Pudră de cacao bio crudă și alte variante sănătoase cu cacao
Nu trebuie decât să cauți, căci variante sănătoase cu cacao găsești. De la cacao bio crudă (pudră, boabe, miez), la altele ceva mai pretențioase, cum ar fi cacao criollo miez cu sirop organic de yacon bio, liquor de cacao (masă de cacao) bio, ciocolată caldă de diferite feluri, cacao cu guarana și note aromate, ca alternativă pentru cafea (cu vanilie, scorțișoară și cardamom sau simplă), unt de cacao bio vegan și pudră de roșcove/carob, o pudră asemănătoare pudrei de cacao, pe care o poate substitui în preparate, pe toate le găsești aici.
Tot la noi găsești ceaiuri bio, cafea din cereale și cereale bio pentru micul dejun. Alege doar ce-i bun din ce-i bun. Alege Verlin!