Verlin înseamnă timp adunat și scurs peste crudsisanatos.bio. Știm cu toții cum crește un copil, cum se dezvoltă, cum se face mare. Crudsisanatos.bio a fost copilul nostru, încă din anul 2011, a fost locul pe care l-am creat de drag, dar mai ales pe care l-am dus mai departe cu multă voință. Crudsisanatos.bio a fost despre alegeri sănătoase, despre produse atent selecționate, despre puterea superalimentelor. Și de atunci și până astăzi, s-a dezvoltat și asta pentru că toți cei ce ne-au trecut pragul „virtual” au știut că la noi găsesc într-un singur lor alimente sănătoase, găsesc calitate, dar mai ales încredere și responsabilitate. Dincolo de ușile magazinului, au găsit întotdeauna o familie, gata să îi primească, gata să le vorbească, gata să le spună „bine au venit!” într-o lume unde nu întotdeauna profitul era fundamentul creșterii, ci pur și simplu lecția despre sănătate din spatele business-ului.

Crudsisanatos.bio a crescut, iar astăzi a devenit Verlin, a devenit locul unde poți găsi de toate pentru întreaga familie, pornind de la alimentele cu care deja ești obișnuit și până la produse de îngrijire pentru piele, păr, dar și produse care să asigure nevoile casei.

Verlin înseamnă o poveste despre prospețime și fericire, iar toate acestea duc întotdeauna spre acele alegeri sănătoase, gata să ne facă mereu bine. 

Ne place să credem că ori de câte ori spui Verlin, te vei gândi la acel magazin sigur din toate punctele de vedere, cel care îți respectă nevoile de sănătate ale familiei tale, cel ce se află doar la un click distanță de tine, gata oricând să te servească cu tot ceea ce are el mai bun.

Verlin înseamnă o afacere de familie, dar și ambiția unor oameni, tradusă prin perseverență și alegeri sănătoase. Verlin este un brand construit din bucuria alegerilor sănătoase – fără compromisuri, din dragoste și dedicare, dar mai ales cu multă căldură față de clienții noștri.

„Credem că o afacere de familie dăinuiește mult timp, o afacere de familie poate fi secretul din spatele unui business, precum Verlin. Noi toți suntem implicați în selecționarea produselor noastre, suntem atenți la fiecare detaliu și cel mai important lucru este că alegem cu multă grijă și dedicare totul. Știm că tot ceea ce consumi zilnic, atât din punct de vedere alimentar, cât și pentru nevoile casei sau cu privire la ritualul de îngrijire înseamnă atenție acordată în primul rând ție și de aceea este bine să optezi pentru alegeri bune. Verlin este locul unde nu mai trebuie să te preocupe acest aspect și asta pentru că alegem noi pentru tine și crede-ne, întotdeauna alegem responsabil, cu grijă multă, cu dedicare, cu atenție.