Verlin – magazin cu produse sănătoase, pornind de la superalimente, atent selecționate și până la cosmetice și produse necesare pentru îngrijirea locuinței tale.

Atunci când spui Verlin ar fi bine să tratezi totul ca pe o experiență – o experiență de shopping bine făcut. Este un loc unde poți găsi orice îți dorești, pornind de la alimente sănătoase, bio, alese cu grijă de la furnizori de încredere și până la produse necesare pentru îngrijirea pielii, casei, ba chiar și aparatură de top.


Și totuși, Verlin există demult!


Verlin nu este de astăzi sau de ieri, este dintotdeauna. Verlin înseamnă un magazin online ce transcrie o nevoie, nevoia consumatorului de a avea acces la cele mai bune produse. Începând din 2022, ne-am dat seama că este nevoie de o schimbare, astfel că Verlin încearcă să ducă mai departe tot ceea ce crudsisanatos.bio a creat de-a lungul timpului, și anume acel loc cu de toate, acel loc unde întâlnești mâncăruri bune, dar mai ales sănătoase și asta pentru că sunt bio, ecologice, cu alte cuvinte, cultivate și fabricate cu grijă de la producători de renume.

Verlin înseamnă prospețime, naturalețe, sănătate, apropiere de natură, dar și feminitate. Verlin este acea selecție de produse bio și naturale, dar și cele care sunt orientate spre nevoile familiei. Ceea ce se regăsește în interiorul magazinului nostru înseamnă produse testate de „familia Verlin”, produse încercate și alese corect  și asta pentru că ne pasă.


„Verlin este o afacere de familie, este un loc pe care ne dorim să îl construim frumos, dar mai ales este acel magazin online unde poți intra și unde poți fi sigur că găsești produse alese cu grijă. Dacă crudsisanatos.bio a luat naștere în urmă cu mai bine de 11 ani, grație inițiativei dr. Olivia Langa, având scopul de a promova superalimentele ca alternativă de medicină holostică în terapiile promovate de aceasta, astăzi Verlin continuă povestea spusă cu atâta grijă încă de la început și asta pentru că ne dorim ca tot ceea ce este sănătos să existe acasă, să se regăsească atât în alimentație, cât și în ritualurile de îngrijire ale femeilor ori în îngrijirea locuinței. Ne dorim ca Verlin să fie locul care descrie cel mai bine feminitatea, locul femeilor frumoase, mereu interesate de ce este bun pentru ele și familia lor.” , a menționat Adrian Grossu, fondator Verlin.ro


Calitatea și grija față de consumator – două elemente de care ne pasă


Verlin înseamnă selecție atentă a produselor, înseamnă menținerea calității prin produse ce provin din surse și furnizori atent selecționați. Și pe lângă toate aceste lucruri, Verlin înseamnă și grija față de clientul final, astfel că livrarea se face eficient, în cel mai scurt timp, dar mai ales cu grijă față de produsele trimise mai departe. De la noi, pornesc spre tine acele colete care conțin porția ta de alimente, superalimente, dar și produse de îngrijire de top, sănătoase și mai ales sigure pentru consum.

Verlin înseamnă dăruire, locul spre care te întorci întotdeauna de drag și asta pentru că îți promitem să fii servit ca la „carte”, îți promitem să te bucuri de toată susținerea noastră, dar mai ales este locul unde găsești produse testate mai înainte de noi și care vor coincide întotdeauna cu nevoile familiei tale. Mai înainte de orice, Verlin înseamnă încredere – încrederea regăsirii unor produse de bună calitate, iar mai apoi Verlin înseamnă fidelizarea clientului prin prețuri decente și oferte periodice.


Și nu uita! Când spui Verlin spui prospețime, fericire, alegeri sănătoase!