Unt de caju raw-vegan

Dacă îți place untul de arahide și ai vrea să încerci alternative la acesta – raw-vegane, mai fine și mai nutritive – înlocuiește peanut butter and banana sandwich cu unt de caju și crackerși din semințe.

Nucile de caju reprezintă o sursă bună de cupru, un mineral implicat în activitatea antioxidantă a organismului, precum și în menținerea sănătății pielii, părului și a țesutului conjunctiv. De asemenea, conțin magneziu - care joacă un rol important în sănătatea oaselor și a sistemului cardiovascular.

Ingrediente:

Instrucțiuni:

  • Nucile se deshidratează între 12-18 ore. Alternativ, le puteți deshidrata în cuptor, cât timp temperatura nu depășește 60°C. Verificați ocazional, ca acestea să nu se ardă.
  • După hidratarea (aproximativ 2 ore) și deshidratarea ulterioară a nucilor, adăugați-le într-un blender. Este nevoie ca acestea să fie complet uscate înainte de procesare, deoarece apa influențează textura untuoasă și timpul de păstrare.
  • Procesați-le până când rezultă o pudră fină: 2-10 minute. În acest punct, se poate adăuga ulei. Continuați să procesați, asigurându-vă că toate nucile sunt bine incorporate și compoziția este omogenă (15-20 minute).
  • Dacă doriți să completați cu sare și / sau îndulcitor, adăugați-le la final.
Courtesy of Tasty-Yummies

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate