Tort cu două straturi de ciocolată

E timpul să ne schimbăm percepția asupra ciocolatei. Un aliment guilty-free, încărcat de nutrienți esențiali. Atât de prețios, încât boabele de cacao serveau ca și monedă de schimb în cultura aztecă. Un tort de ciocolată decadent, care promite o experiență ultra-tasty, raw-vegan, low-fat.

Pudra de cacao este bogată în antioxidanți, în special polifenoli și flavonoide, mai mult decât coacăzele și afinele, recunoscute pentru aceste calități.

Ingrediente blat:

Ingrediente cremă:

Ingrediente glazură de ciocolată:

Instrucțiuni:

  • Într-un robot de bucătărie combinați făina de migdale și apa - în funcție de consistență. Adăugați în continuare restul ingredientelor, până când obțineți un aluat omogen.
  • Formați o bilă de aluat și întindeți. Decupați cercuri de 10 cm Ø și aproximativ 1 cm grosime. Dați la frigider pentru a se întări.
  • Pentru prepararea cremei, mixați ingredientele corespunzătoare ei într-un blender și adăugați apă dacă este necesar.
  • Scoateți foile de la frigider și umpleți cu cremă. Asamblați tortul și întindeți glazura de ciocolată deasupra. Poftă bună!
Courtesy of Rawsome Vegan

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate