O farfurie de supă RAW reprezintă alegerea ideală pentru masa ta de prânz sau cină.
Untul de cocos întăreşte sistemul imunitar, potenţând rezistenţa antibacteriană, antivirală şi antiparazitară.
Morcovii sunt o sursă bogată de vitamina C, stimulând activitatea leucocitelor şi fiind una dintre componentele esenţiale care alcătuiesc sistemul imunitar. Nucile caju susţin sistemul osos, conjunctiv şi muscular.
Ingrediente smântână:
- 100 gr caju
- 400 ml apă
- 3 linguri ulei de măsline extra-virgin
- sucul şi coaja de la o lămâie
- un vârf de cuţit de sare de Himalaya
Ingrediente supa:
- 12 morcovi medii
- 500 ml apă sau supă de legume
- 4 linguri unt de cocos
- 1 lingură ulei de măsline extra-virgin
- sare şi piper, după gust
Instrucțiuni:
- Adăugaţi toate ingredientele pentru smântana de caju într-un blender şi amestecaţi până la omogenizare.
- Păstraţi jumătate din cantitate pentru decor.
- Curăţaţi morcovii de coajă. Amestecaţi împreună cu restul ingredientelor în blender.
- Încălziţi supa la temperatura dorită.
- Serviţi cu o lingură de smântână de caju şi ierburi aromatice.
Pont
Poate fi servită rece sau încălzită până la temperatura de maxim 45°C.