Supă-cremă de morcovi şi cocos

O farfurie de supă RAW reprezintă alegerea ideală pentru masa ta de prânz sau cină.

Untul de cocos întăreşte sistemul imunitar, potenţând rezistenţa antibacteriană, antivirală şi antiparazitară.

Morcovii sunt o sursă bogată de vitamina C, stimulând activitatea leucocitelor şi fiind una dintre componentele esenţiale care alcătuiesc sistemul imunitar. Nucile caju susţin sistemul osos, conjunctiv şi muscular.

Ingrediente smântână:

  • 100 gr caju
  • 400 ml apă
  • 3 linguri ulei de măsline extra-virgin
  • sucul şi coaja de la o lămâie
  • un vârf de cuţit de sare de Himalaya

Ingrediente supa:

  • 12 morcovi medii
  • 500 ml apă sau supă de legume
  • 4 linguri unt de cocos
  • 1 lingură ulei de măsline extra-virgin
  • sare şi piper, după gust

Instrucțiuni:

  • Adăugaţi toate ingredientele pentru smântana de caju într-un blender şi amestecaţi până la omogenizare.
  • Păstraţi jumătate din cantitate pentru decor.
  • Curăţaţi morcovii de coajă. Amestecaţi împreună cu restul ingredientelor în blender.
  • Încălziţi supa la temperatura dorită.
  • Serviţi cu o lingură de smântână de caju şi ierburi aromatice.

Pont

Poate fi servită rece sau încălzită până la temperatura de maxim 45°C.

Courtesy of ROAR

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate