Nu ar trebui să lipsească din bucătărie. Poate fi servită alături de un fel principal, de clătite raw-vegane, salate de fructe. Adăugați câteva condimente și ierburi aromatice, și aveți un dressing care se potrivește de minune cu o salată de rădăcinoase.
35 g de nuci caju conțin 189 calorii și oferă 37 % din necesarul zilnic de cupru, 28 % din cel de mangan și triptofam, 25 % din doza zilnic recomandată de magneziu și 20 % din cea de fosfor.
Ingrediente:
- ½ cană nuci caju, hidratate pentru 2-4 ore
- 3 linguri suc de lămâie
- ½ linguriță sare de Himalaya
- ½ capsulă probiotic*
- ¼ cană apă
Ingrediente smântână dulce:
- ½ cană nuci caju, hidratate pentru 2-4 ore
- ½ linguriță sare de Himalaya
- ½ capsulă probiotic*
- 1-2 linguri nectar de agave
- ½ linguriță pudră organică de vanilie
- ¼ cană apă
*1 capsulă probiotic de origine vegetală la 200-250 g nuci caju
Instrucțiuni:
- Adăugați toate ingredientele într-un blender și mixați timp de 1-2 minute, până la omogenizare completă.
- Dați la rece.
PONT
Poate fi consumată în 7-10 zile.