Nutella raw-vegană homemade

Ne bucurăm să găsim alternative la deserturile tentante care ne plac, și pe care le-am consuma dacă ar fi sănătoase. Consumată direct din borcan, linguriță cu linguriță sau alături de fructele preferate, această cremă de ciocolată este nemaipomenită pentru a satisface pofta de dulce. Densă, aromată și bogată în minerale.

Alunele de pădure, la fel ca și celelalte nuci, sunt o sursă excelentă de fibre alimentare. Fibrele alimentare joacă un rol important în reglarea nivelului glicemiei, promovarea sănătății sistemului cardiovascular și atenuarea sindromului colonului iritabil.

Instrucțiuni pentru aproximativ 400 g:

Instrucțiuni:

  • Dacă doriți ca alunele să aibă o aromă mai intensă, lăsați-le să se deshidrateze mai mult (12-18 ore).
  • Așezați-le pe un prosop de bucătărie și îndepărtați cojile uscate cu ajutorul acestuia.
  • Adăugați alunele în robotul de bucătărie și procesați până când obțineți o pudră fină – timp de 2-10 minute.
  • În acest punct, completați cu uleiul de cocos și continuați să procesați, asigurându-vă că toate alunele sunt incorporate complet (12-15 minute).
  • După primele 15-20 minute, adăugați restul ingredientelor.
Courtesy of Tasty-Yummies

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate