Mini-tarte raw-vegane cu cocos

Strecoară un desert sănătos în pachetul de prânz; pe bază de ulei de cocos, se va topi treptat, eliberându-şi aroma şi nutrienţii atât de benefici pentru sănătate.

Uleiul de cocos ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge şi îmbunătăţeşte secreţia de insulină. De asemenea, provoacă utilizarea eficientă a glucozei din sânge, prevenind şi tratând astfel diabetul zaharat.

Calciul este o componentă importantă a dinţilor nostri. Deoarece uleiul de cocos facilitează absorbţia de calciu de către organism, ajută la dezvoltarea unor dinţi puternici şi sănătoşi. Uleiul de cocos opreşte, de asemenea, apariţia cariilor dentare.

Ingrediente bază:

Ingrediente strat intermediar:

Ingrediente topping:

Instrucțiuni:

  • Adăugaţi toate ingredientele pentru stratul de bază într-un blender şi mixaţi.
  • Luaţi o lingură din compoziţie şi adăugaţi-o într-o formă de brioşe din silicon sau hârtie. Compoziţia ajunge pentru aproximativ 6-8 mini-tarte.
  • Daţi la congelator până când vă ocupaţi de următorii paşi.
  • Într-un bol, amestecaţi toate ingredientele pentru al doilea strat.
  • Îndepărtaţi mini-tartele de la congelator şi adăugaţi o lingură de unt de migdale peste fiecare. Uniformizaţi compoziţia cu ajutorul unei linguri.
  • Daţi la congelator până când pregătiţi compoziţia pentru topping.
  • Topiţi la bain marie uleiul de cocos, apoi amestecați cu pudra de cacao. Lăsaţi să se răcească pentru câteva minute.
  • Întindeţi topping-ul peste mini-tarte, asigurându-vă că toată suprafaţa este acoperită.
  • Daţi la congelator pentru încă 30 minute.
  • După ce s-au întărit, aşteptaţi încă 5 minute înainte să le savuraţi.
Courtesy of The Blenderist

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate