Înghețată cu chlorella și fistic

Se vorbește despre verde-fistic din punct de vedere cromatic. Proaspăt, energizant și echilibrant.
Luați aceste calități vizuale și experimentați-le pe propria piele. În bucătărie.

Știați că această culoare specifică este dată de conținutul de fitosteroli și antioxidanți (incluzând beta caroten și luteină)? Acești compuși au rol protector cardiovascular, digestiv și neurologic. Pudra de chlorella, de asemenea, are proprietăți remarcabile - reglează metabolismul glicemic și lipidic (benefic în cazul diabetului) și, precum fisticul, datorită conținutului crescut de vitamine și minerale, are evidente proprietăți antioxdante.

Deserturile raw-vegane sunt o modalitate excelentă de incorporare a superalimentelor. Un plus de culoare, un câștig nutritiv. Așadar, un dulce sănătos cu indice glicemic scăzut, puțină grăsime și foarte gustos.

Ingrediente:

  • 2 căni caju hidratat
  • 1 cană fistic nesărat
  • 1 cană sirop de agave
  • ½ cană ulei de cocos
  • 1 linguriță pudră de chlorella

Instrucțiuni:

  • Hidratați peste noapte nucile de caju pentru aproximativ 8 ore în două căni de apă.
  • Măcinați fisticul într-un blender, până când obțineți consistența unei pudre.
  • Scurgeți apa și puneți nucile de caju într-un blender.
  • Adăugați uleiul de cocos, siropul de agave, pudra de chlorella și mixați până la omogenizare.
  • Dați la congelat pentru 2 ore.

Pont:

După ce scoateți tava cu înghețată de la congelator, lăsați-o să stea 10 minute la temperatura camerei.

Courtesy of Organic Burst

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate