Elixir picant cu chaga și ciocolată

Amintește-ți ultima ciocolată caldă cu adevărat delicioasă pe care ai savurat-o. Acum gândește-te că ai putea bea un elixir cu un gust desăvârșit, fără cofeină, dar în schimb cu superalimente care țin atât la gust, cât și la sănătate. Un mix inedit între picant, cremos, dulce-amărui.

Datorită prezenței beta-D-glucanilor din pudra de chaga, reacția sistemului imunitar este echilibrată, fie că vorbim de un sistem imunitar slăbit sau hiperactiv.
Pudra de chaga și-a dovedit eficacitatea și în sprijinul organismului în cazul efectuării unor proceduri invazive de tip chimioterapie, prin compensarea efectelor negative.

Ingrediente:

Instrucțiuni:

  • Adăugați în blender apa, semințele de cânepă, nucile de caju, pudra de vanilie și sarea.Mixați până la omogenizare și strecurați laptele rezultat.
  • Ulterior, adăugați laptele în blender cu restul ingredientelor și mixați timp de câteva minute, până când obțineți un amestec cremos.
  • Ajustați aromele după gust, completând cu mai mult îndulcitor, dacă este nevoie.

Pofta buna!

Courtesy of Coconut and Berries

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate