Dulce la superlativ. Gluten-free, dairy-free, refined sugar-free. Perfect tea company.
Morcovul conţine fibre dietetice, betacarotină, vitamina C, vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina PP, dextroză, levuloză, săruri minerale (fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, arsenic, mangan, sulf, cupru, brom), aspragină, daucarină, pectină, proteine, lipide și glucide.
Ingrediente blat:
- ½ cană stafide (alte fructe deshidratate, la alegere)
- 1 cană nuci
- 4 morcovi, tăiați grosier
- ¼ cană nectar de agave
- 1 linguriță pudră organică de vanilie
- 2 lingurițe pudră de scorțișoară
- ¼ linguriță pudră de nucșoară
- sare de Himalaya, după gust
Ingrediente cremă:
- ¾ cană unt de cocos
- ¼ cană nectar de agave – la temperatura camerei
- 2 linguri suc de lămâie – la temperatura camerei
- 2 linguri lapte de caju – la temperatura camerei
- 1 linguriță pudră organică de vanilie
- scorțișoară pentru decor
Instrucțiuni:
- Adăugați toate ingredientele pentru blat într-un blender și mixați până când obțineți un aluat lipicios.
- Umpleți formele pentru brioșe, uniformizând compoziția. Dați la congelator pentru 3-4 ore.
- Înainte de a prepara crema, asigurați-vă că ingredientele sunt la temperatura camerei. Adăugați-le într-un blender și mixați.
- Transferați într-un poș de cofetărie și decorați. Presărați scorțișoară pudră.