Cupcakes raw-vegane cu morcovi

Dulce la superlativ. Gluten-free, dairy-free, refined sugar-free. Perfect tea company.

Morcovul conţine fibre dietetice, betacarotină, vitamina C, vitamina A, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina PP, dextroză, levuloză, săruri minerale (fier, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, arsenic, mangan, sulf, cupru, brom), aspragină, daucarină, pectină, proteine, lipide și glucide.

Ingrediente blat:

Ingrediente cremă:

Instrucțiuni:

  • Adăugați toate ingredientele pentru blat într-un blender și mixați până când obțineți un aluat lipicios.
  • Umpleți formele pentru brioșe, uniformizând compoziția. Dați la congelator pentru 3-4 ore.
  • Înainte de a prepara crema, asigurați-vă că ingredientele sunt la temperatura camerei. Adăugați-le într-un blender și mixați.
  • Transferați într-un poș de cofetărie și decorați. Presărați scorțișoară pudră.
Courtesy of Unconventional Baker

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate