Cheesecake cu tahini și apă de portocale

O alăturare sofisticată de arome, în stilul raw-vegan, cum v-am obișnuit.

O linguriță de tahini are aproximativ 85 de calorii, 3 grame de proteine și un gram de fibre dietetice. Este bogată în fitosteroli, compuși naturali din plante despre care studiile au arătat ca ar reduce colesterolul din sânge. Semințele de susan conțin și sesamină, sesamol și sesamolină, fibre care scad și ele nivelul colesterolului și previn hipertensiunea arterială.

Ingrediente crustă:

Ingrediente cremă:

Ingrediente topping:

  • iaurt extra pentru decor și flori (comestibile sau nu)

Instrucțiuni:

  • Mărunțiți toate ingredientele pentru crustă în blender. Transferați într-o formă de tort cu Ø de 10 cm și uniformizați. Dați la congelat până când preparați crema.
  • Într-un blender adăugați ingredientele pentru cremă și mixați până la omogenizare. Turnați peste crustă și nivelați. Incorporați și iaurtul și dați la congelat pentru 5 ore.
  • Înainte de servire, decorați cu flori.
Courtesy of Unconventional Baker

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate