Cheesecake raw-vegan cu zmeură

O rețetă three layered cake, de care nu te vei plictisi ușor. Inegalabilă lângă un pahar de ice coffee cu vanilie sau lapte de caju. O recomandăm în sezonul zmeurei.

O porție de zmeură (125 g) are 60 calorii, 1 gram de grăsime, 15 g carbohidrați, 9 g fibre, 6 g zaharuri și 1 g proteine. Conține 50 % din DZR de vitamina C, 4 % din DZR de vitamina A, fier și 2 % din DZR de calciu.

Ingrediente cacao layer:

Ingrediente vanilla cheesecake layer:

Ingrediente raspberry cheesecake layer:

Instrucțiuni:

  • Într-o formă de tort detașabilă cu Ø de 25 cm întindeți hârtia de copt, acoperind baza și marginile. Puteți alege o formă rotundă, pătrată sau dreptunghiulară, în funcție de preferințe. Important e ca stratul de cacao să fie suficient de gros, pentru a da înălțime prăjiturii.
  • Adăugați curmalele împreună cu apa (80 ml) într-un blender și mixați până la omogenizare. Completați cu restul ingredientelor: pulpa de migdale, pudra de cacao, uleiul de cocos și mixați din nou. Incorporați și miezul de cacao.
  • Întindeți stratul pentru bază în forma de tort și uniformizați. Dați la congelator pentru 20 minute, timp în care preparați crema de vanilie.
  • Adăugați în robot ingredientele pentru stratul din mijloc și mixați timp de aproximativ 5 minute. Pentru subțierea compoziției, turnați puțină apă rece. Transferați crema peste stratul de cacao și congelați pentru cel puțin 30 minute.
  • Îndepărtați prăjitura de la congelator și așteptați 20-30 minute înainte de servire. Secționați în pătrate, cu un cuțit ascuțit, trecut printr-un jet de apă fierbinte.
  • Preparați crema de zmeură. Adăugați în robot ingredientele, lăsând apoi la congelat timp de aproximativ 1 oră. Decorați cu fulgi de cocos.

PONT

Depozitați la congelator.

Courtesy of Adore Foods

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate