Budincă de chia cu căpșuni și sfeclă

Trezește-te pentru micul-dejun gata preparat. Carbohidrați, grăsimi, proteine plus extra culoare caracterizează rețeta noastră de budincă. Stirring veggies into everything is the new trend.

Printre fitonutrienții conținuți de căpșuni s-a demonstrat că acidul elagic și ellagitannins luptă cel mai eficient împotriva cancerului, prin diminuarea activității enzimelor răspunzătoare de producerea inflamației.

Ingrediente:

Instrucțiuni:

  • Într-un bol de dimensiune medie, adăugați semințele de chia.
  • Adăugați într-un blender laptele, căpșunii, sfecla și pudra de vanilie. Mixați până la omogenizare.
  • Turnați amestecul peste semințe și amestecați.
  • Dați la rece pentru cel puțin 4-5 ore sau peste noapte.
  • Înainte de servire, încorporați nectarul de agave și decorați cu topping-ul preferat.
Courtesy of Emilie Eats

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate