Trezește-te pentru micul-dejun gata preparat. Carbohidrați, grăsimi, proteine plus extra culoare caracterizează rețeta noastră de budincă. Stirring veggies into everything is the new trend.
Printre fitonutrienții conținuți de căpșuni s-a demonstrat că acidul elagic și ellagitannins luptă cel mai eficient împotriva cancerului, prin diminuarea activității enzimelor răspunzătoare de producerea inflamației.
Ingrediente:
- ½ cană semințe de chia
- 2 ¼ cană lapte de caju
- ½ cană căpșuni (proaspeți sau congelați)
- ½ cană sfeclă roșie – gătită la abur și tăiată cubulețe
- 1 lingură pudră organică de vanilie
- ½ - 1 lingură nectar de agave
- topping: fructe de pădure, nuci/ semințe, fulgi de cocos, granola
Instrucțiuni:
- Într-un bol de dimensiune medie, adăugați semințele de chia.
- Adăugați într-un blender laptele, căpșunii, sfecla și pudra de vanilie. Mixați până la omogenizare.
- Turnați amestecul peste semințe și amestecați.
- Dați la rece pentru cel puțin 4-5 ore sau peste noapte.
- Înainte de servire, încorporați nectarul de agave și decorați cu topping-ul preferat.