Budincă orange cu caju și lavandă

Preparatele fanteziste ale gastronomiei: deserturile. Pentru a încălca regula degustării și doar atât, am ales ingrediente sănătoase, care rezistă probei timpului. Portocale într-o formulă cremoasă, completată de aroma inconfundabilă a lavandei. Copiii vor cere a doua porție.

Magneziul conținut în nucile de caju (270 mg / 100 g) poate diminua intensitatea migrenelor, reduce presiunea arterială și problemele de respirație. Fosforul (375 mg / 100 g) este important pentru sănătatea sistemului osos.

Ingrediente:

Instrucțiuni:

  • Mixați într-un blender toate ingredientele până când obțineți o compoziție omogenă.
  • Turnați compoziția în recipientele pentru budincă (ramekins) și dați la rece peste noapte.
  • Decorați cu felii de portocale și fulgi din coaja răzuită.
Courtesy of Rawsome Vegan

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate