Preparatele fanteziste ale gastronomiei: deserturile. Pentru a încălca regula degustării și doar atât, am ales ingrediente sănătoase, care rezistă probei timpului. Portocale într-o formulă cremoasă, completată de aroma inconfundabilă a lavandei. Copiii vor cere a doua porție.
Magneziul conținut în nucile de caju (270 mg / 100 g) poate diminua intensitatea migrenelor, reduce presiunea arterială și problemele de respirație. Fosforul (375 mg / 100 g) este important pentru sănătatea sistemului osos.
Ingrediente:
- 2 portocale decojite
- 1 cană nuci caju
- 1 cană curmale Medjool
- 1-2 linguri ulei de cocos
- 1 linguriță flori de lavandă uscată
Instrucțiuni:
- Mixați într-un blender toate ingredientele până când obțineți o compoziție omogenă.
- Turnați compoziția în recipientele pentru budincă (ramekins) și dați la rece peste noapte.
- Decorați cu felii de portocale și fulgi din coaja răzuită.