Bomboane cu cacao crudă și chia

Bomboane fără zahăr? Fă cunoștință cu abordarea contemporană a deserturilor în bucătărie. Te poți bucura de plăcerea de a savura ceva dulce, știind că o faci în sprijinul sănătății tale. Sună bine?

Concentrația bogată de acizi grași omega 3 din semințele de chia ajută la lubrifierea articulațiilor si la menținerea supleții acestora. Odată ajunși în organism, acizii grași esențiali se transformă în prostaglandină, o substanță care combate durerile și inflamațiile.

Ingrediente:

Instrucțiuni:

  • Adăugați migdalele în blender și mixați de câteva ori.
  • Completați cu restul ingredientelor și mixați la viteză mică pentru încă 2 minute pentru a forma un aluat.
  • Formați bomboanele. Opțional, le puteți trece prin pudră de cacao.
  • Depozitați la rece într-un recipient etanș.
Courtesy of Adore Foods

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate