Reţetă de bază pentru bomboane raw. Experimentaţi cu seminţe, fructe uscate, superalimente şi condimente.
Pudra de cacao are:
- de 10-15 ori mai mulți antioxidanți decât afinele;
- de 20 de ori mai mulți antioxidanți decât vinul roșu;
- de cel puțin 20 de ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde;
- de 5 ori mai mulți antioxidanți decât goji, spirulina sau polenul;
- de 3 ori mai mulți antioxidanți decât fructele de acai.
Ingrediente:
- 115 g nuci
- 200 g curmale Medjool
- 2 linguri pudră de cacao
Instrucțiuni:
- Adăugaţi nucile într-un blender şi mixaţi până când obţineţi o consistenţă crocantă.
- Completaţi cu pudra de cacao şi curmalele, mixând din nou.
- Luaţi o lingură din compoziţie şi formaţi cu mâna bomboanele.
- Transferaţi-le într-un recipient etanş şi daţi-le la frigider.
PONT
Hidrataţi curmalele peste noapte. Pentru o consistenţă mai omogenă, puteţi adăuga nectar de agave.