Bomboane cu cacao din 3 ingrediente

Reţetă de bază pentru bomboane raw. Experimentaţi cu seminţe, fructe uscate, superalimente şi condimente.

Pudra de cacao are:

  • de 10-15 ori mai mulți antioxidanți decât afinele;
  • de 20 de ori mai mulți antioxidanți decât vinul roșu;
  • de cel puțin 20 de ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde;
  • de 5 ori mai mulți antioxidanți decât goji, spirulina sau polenul;
  • de 3 ori mai mulți antioxidanți decât fructele de acai.

Ingrediente:

Instrucțiuni:

  • Adăugaţi nucile într-un blender şi mixaţi până când obţineţi o consistenţă crocantă.
  • Completaţi cu pudra de cacao şi curmalele, mixând din nou.
  • Luaţi o lingură din compoziţie şi formaţi cu mâna bomboanele.
  • Transferaţi-le într-un recipient etanş şi daţi-le la frigider.

PONT

Hidrataţi curmalele peste noapte. Pentru o consistenţă mai omogenă, puteţi adăuga nectar de agave.

Courtesy of Simple Vegan Blog

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate