Batoane twix raw-vegane

Dulciurile sănătoase încep să câștige popularitate, pentru simplul motiv că bifează atât plăcerea gustului, cât și satisfacțiile nutriționale. Vă prezentăm o adaptare a rețetei de batoane twix, pe care sigur le cunoașteți. De data aceasta, raw-vegane, fără gluten și zahăr rafinat.

Acidul lauric formează 50 % din acizii grași regăsiți în uleiul de cocos. Atunci când este ingerat, acidul lauric formează o substanță numită monolaurină. Atât acidul lauric, cât și monolaurina, pot distruge agenți patogeni de tipul bacteriilor, virușilor și fungilor.
Aceștia și-au dovedit eficiența în cazul stafilococului auriu și a candidei albicans.

Ingrediente:

Caramel din curmale

Batoane

Instrucțiuni:

  • Pentru prepararea caramelului, hidratați curmalele pentru aproximativ o oră și apoi adăugați-le într-un robot de bucătărie. Mixați să se mărunțească și incorporați laptele cald
    în timp ce robotul este pornit, pentru a se forma o cremă. Completați cu sare și vanilie pentru extra-aromă. Se poate păstra la frigider într-un recipient etanș, timp de 1-2
    săptămâni.
  • Batoanele se realizează prin combinarea făinii de cocos, a nectarului de agave, uleiului de cocos și pudrei de vanilie, pentru a obține un aluat. Lăsați-l deoparte câteva minute.
  • Întindeți uniform compoziția într-o formă pătrată de 20 x 20 cm, învelită în folie de plastic.
  • Adăugați și jumătate din caramel. Separat, topiți ciocolata cu o lingură de ulei de cocos și turnați deasupra. Dați la frigider timp de 20-30 minute. Odată întărite, scoateți din formă cu ajutorul foliei și îndepărtați-o. Tăiați compoziția în 16 pătrate.
  • Păstrați la rece.

Pofta buna!

Courtesy of Will Bake for Books

Lasă un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate