To go or to savor every bite. O rețetă minimalistă pentru a satisface pofta de dulce. Convenabilă pentru cei cărora nu le place să petreacă prea mult timp în bucătărie. Grain-free, refined-sugar free, raw-vegan.
Cuprul conținut în nucile caju este un mineral esențial pentru funcționarea optimă a organismului. Tirozinaza (enzimă din cupru) se transformă în melanină, o substanță care dă părului și pielii pigmentul lor natural.
Ingrediente:
- 30 curmale Medjool
- 1 ½ cană nuci caju
- 1 vârf de cuțit sare de Himalaya
- miez de cacao – opțional
Instrucțiuni:
- Adăugați curmalele într-un blender. Procesați până când se formează o pastă.
- Incorporați și nucile de caju, mixând până când obțineți o consistență crocantă. Puteți completa și cu miezul de cacao.
- Formați o bilă din aluat și întindeți uniform. Tăiați în bucăți de aproximativ 2-3 cm grosime.