Cristela Georgescu

Cristela Georgescu este autor, practician, speaker și educator experimentat, specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxificare regenerativă celulară, iridologie clinică și biorezonanță. A creat programe educaționale de sănătate și nutriție holistică și a publicat cărtea împuternicitoare ”Diversificarea, pur și simplu” cu prefață de dr. Sorina Soescu, colecția de educație alimentară pentru familie ”Simplu. Versuri hrănitoare” și este co-autor al cărții ”Nu hrăni cancerul!” împreună cu prof. univ. dr. Pavel Chirilă și dr. Mădălina Popescu.

În prezent nu mai oferă consultații private, dar lucrează la atelierele și cursurile sale cu grupuri de persoane interesate și dispuse  să își ia asume deplina responsabilitate pentru sănătatea și viața lor.

Flavius Turcanu

Flavius Turcanu este sunt singurul Coach si Optometrist din Romania, care de peste 13 ani ii ajuta pe oameni sa-si recupereze vederea relaxata si clara, în mod natural - fara operatie, fara ochelari si fara lentile de contact. In cei 13 ani, a ajutat peste 50.000 de persoane sa isi imbunatateasca natural vederea, scazand din dioptrii, 1, 2, 3 sau chiar 5 dioptrii.

Ce inseamna in mod NATURAL ?

Adică prin exercitii oculare, alimentatie sanatoasa si prin
gestionarea emotiilor care afecteaza si vederea. A fondat inca din 2009 siteul www.EducatiaVederii.ro si in 2019 @Centrul Integrativ Educatia Vederii cu sediul in Cluj-Napoca. Avand in echipa de educatie a vederii un Biolog, un Kinetoterapeut, si un Coach.

Mimi Walter

Mimi Walter este fondatorul Atelierului de Sanatate Naturala, consultant holistic de vindecare in Germania, mentor, educator si coach de nutritive cu specializare in alimentatia naturala integrala, cu plante din flora spontana. Printre specializarile acesteia se numara Fito-practician / herbalist specializat pe plantele comestibile din flora spontana si pe crearea unor amestecuri energetice personalizate de ceaiuri din plante salbatice, este membru al echipei de la Gradina de Plante Medicinale Riegenhof din Mainhardt in Germania, cultivator si culegator de plante medicinale, membru al Asociatiei Manufactura de Plante Baden-Württemberg in Germania, autor de carti si articole de specialitate si organizator de ateliere si seminarii despre hrana vie/raw food si plantele comestibile si medicinale din flora spontana.