Legenda

Client = partea numita in calitate de solicitant.
Produs = element din shop, ambalarea si serviciile.
Comanda = achizitionarea bunurilor Verlin.

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor de pe site-ul www.verlin.ro implica acceptarea conditiilor de utilizare detaliate in randurile de mai jos.

 

01 Acord

Acest acord este un contract intre dvs si Verlin.

Clientul este de acord cu urmatorii termeni, iar conditiile de vanzare au fost citite si intelese.

In interes strict profesional, va aducem la cunostinta cateva indatoriri si obligatii (asupra carora ne rezervam dreptul de a face modificari neanuntate pe parcusul prezentei noastre online) – aspecte ce merita luate in considerare la inceputul oricarei relatii de colaborare intre parti.

 

02 Informatii despre produs

Informatiile nutritionale, beneficiile listate si imaginile de produs sunt in scop ilustrativ si general.

Produsele oferite nu sunt inlocuitoare de mese si nu tin locul tratamentelor medicale prescrise de personalul medical autorizat. Renuntarea la tratamentul medicamentos sau chirurgical al diverselor afectiuni se face pe propria raspundere.

DISCLAIMER

Produsele pe care le comercializam nu au efect halucinogen sau etnobotanic.

 

03 Inregistrare

Pentru a face o comanda, este nevoie de inregistrare.

Orice inregistrare trebuie sa contina date reale, corecte, actuale.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Plata se face ramburs sau in avans, prin urmatoarele modalitati de plata:

  • PayPal (comision zero)
  • depunere numerar in cont (comision zero)
  • transfer e-banking (comision 4 lei)

DISCLAIMER

In situatia in care alegeti plata in avans, expedierea produselor este conditionata de dovada platii, iar confirmarea platii prin email este OBLIGATORIE (ordin de plata scanat/fotografiat sau screenshot post-virament, trimise catre contact@verlin.ro).

Aparatura profesionala (Vitamix, Hurom, Excalibur) se achita EXCLUSIV in avans.

 

04 Detalii bancare

  • Raiffeisen Bank
  • RO20RZBR0000060001260839
  • Titular: SC ANTILOPA INVEST SRL

 

05 Livrare

TNT garanteaza livrarea in 24 de ore, door-to-door, earliest in the (next) morning.

Termenul maxim de livrare este de 3 zile lucratoare, pentru produsele aflate in stoc, termen valabil de la data preluarii comenzii (telefonic/prin webshop). In situatia exceptionala a depasirii acestui termen (de exemplu, sarbatori legale), vi se va comunica prompt la ce data vor fi expediate produsele.

Livrarea produselor Verlin se face prin curierat rapid, Fan Courier sau TNT, cu tariful de pornire de 20 RON. Livrarea se face in toata tara, la adresa furnizata de client in momentul realizarii comenzii.

Comenzile care depasesc 150 RON beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid. Expeditiile la adrese ce se afla in afara ariei de acoperire a curierului sunt supuse taxelor suplimentare prevazute pentru kilometri exteriori.

Comanda va ajunge la adresa mentionata si va fi inmanata destinatarului de catre curier. Insistam sa furnizati, in momentul plasarii comenzii, adrese de facturare si de livrare reale şi corecte, insotite de un numar de telefon valid.

Clientul are dreptul şi obligatia de a verifica coletul primit in prezenta curierului. In cazul in care se constata deteriorari de orice natura a produselor sau produse lipsa din colet, se va intocmi un proces-verbal care se va semna atat de catre client, cat si de curier, iar coletul va fi returnat pe cheltuiala noastra. In urma returului se vor trimite din nou produsele comandate sau clientul va fi despagubit cu suma aferenta comenzii respective.

 

06 Drepturi de autor

Continutul domeniului Verlin.ro (inclusiv subdomeniile acestuia) apartine entitatii juridice SC ANTILOPA INVEST SRL, astfel incat distribuirea si/sau folosirea de articole, texte, grafica, imagini sunt strict interzise fara acordul autoarei. Orice abatere va fi sanctionata conform legilor in vigoare.

 

07 Confidentialitate

Verlin colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul voluntar al clientului, pentru facturarea si expedierea comenzilor si/sau retururilor, pentru trimiterea de newsletters/sms-uri periodice, contactarea clientului pentru rezolvarea situatiilor aparute anterior sau ulterior comenzii ori pentru contactarea clientului la cererea sa voluntara.

Datele personale ale clientilor nu vor fi dezvaluite tertelor parti, ci vor servi crearii unei baze de date si a unei legaturi de durata cu vizitatorii fideli, acestia beneficiind de discount-uri si preturi promotionale.

Prin completarea formularului de inscriere si a formularului de comanda sunteti de acord cu aceste conditii.

 

08 Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor Verlin, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna “Termenii si Conditiile” de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara. In cazul unor eventuale dispute, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.