Ciocolata bio - alternative sănătoase pentru zahăr
Ciocolata reprezintă desertul preferat al copiilor și adulților din toate colțurile lumii. Dacă știi ce să alegi, ciocolata bio poate fi un desert sănătos, ce răsfață papilele gustative fără a pune sănătatea în pericol. Magazinul nostru promovează stilul de viață sănătos fără însă a renunța la micile plăceri. Ai posibilitatea să alegi zilnic sortimente diferite de ciocolată bio fără zahăr și gluten. Îndulcește-ți diminețile cu cremă de ciocolată bio și clătite, budincă de cacao fără gluten sau o ciocolată caldă vegană. Pauzele de la birou sunt prilejul ideal pentru a-ți reîncărca bateriile. Și nu oricum, ci gustând un baton de ciocolată neagră bio cu 100% cacao care completează perfect o ceașcă de cafea bio savuroasă. Preferi combinațiile inedite? Dă o șansă ciocolatei amărui cu ghimbir, cu semințe de cânepă, cu sare de mare, cu spirulină albastră sau de ce nu, cu apă de trandafiri.
Serile de film au alt gust cu dulciurile și snackurile bio sau cu bomboanele și jeleurile vegane! Weekendurile devin un festin cu crocantele prăjituri, fursecuri și biscuiți realizate din ingrediente sănătoase care îți completează dieta.
Ciocolată bio fără zahăr și 100% cacao pentru stimularea serotoninei
Iubești ciocolata și cauți alternative prietenoase cu sănătatea ta? Selecția de ciocolate bio fără zahăr îți propune variante delicioase care îți protejează silueta. Încearcă ciocolatele negre vegane cu conținut de cacao de până la 90-100%. Studiile arată că ciocolata amăruie conține antioxidanți, îmbunătățește fluxul sanguin, crește producția de serotonină, reduce diabetul și riscurile atacurilor de cord.
Ciocolata cu un conținut ridicat de cacao este sățioasă și, totodată, o sursă gustoasă de fibre și minerale. Când te simți epuizat, dă-ți un refresh cu un cub de ciocolată neagră alături de un ceai bio verde.